Efter ha tjatat om behovet att stretcha i samband med massage och gensvaret från kunderna inte alltid varit i topp, så har jag sett ett behov som behöver tillfredsställas. Stretchmassage har egentligen alltid funnits i olika former, men inte som en behandlingsform.

Stretchmassage är för dig som i stort sett mår bra, men känner dig lite stel och känner av trötta och stela muskler med eventuellt molande värk. Stretchmassagen innebär att jag som massör går igen muskel för muskel med djupgående massage och samtidig stretching av muskeln. Eftersom du som mottagare kommer att få vara aktiv under massagen och vända runt flera gånger så bedrivs massagen på en mjuk madrass på golvet. Vi arbetar igenom muskel för muskel, framförallt de större muskelgrupperna med både massage och stretch innan vi går vidare till nästa muskel. Som mottagare får du uppgiften att samtidigt koncentrera dig på den muskel som behandlas och känna efter hur den förändras under behandlingen.

Efter massagen får du vila och känna igenom upplevelsen.

Denna metod tar till vara erfarenheten av klassisk massage, aktiv stretchning, reciprok hämning, pressur, shiatsu, andning, mindfulness och mental träning.

Nyintroduktionspris  tom okt 600 kr för 60 min (ord pris 650 kr)

 

Ny massageform