Ta möjligheten till bra produkter inom kosttillskott, rengöring och hudvård.

Du kan visa oss få tag i dessa produkter som har bra kvalitet.

Abata har varit återförsäljare till Neolife sedan 90-talet och har kunder kvar sedan den tiden. Så vi är återförsäljare för att vi tycker det är bra produkter. Fram för allt rengöringsmedlet Super 10 som har funnits länge och de som börjat använda gärna fortsätter att använda.
Sedan vi började som återförsäljare har också kosttillskottet och hudvården kommit in i Neolifes sortiment.

Ni kan gärna handla direkt från Neolifes hemsida om ni anger vårt återförsäljarnummer 283131 vid beställningen.

Neolife erbjuder även en affärsverksamhet om ni är intresserade. För att starta verksamhet så är det bra att själva använda produkterna. Hör av er till oss för mer information hur ni går tillväga.

Info från Neolifes hemsida:
Neolife är ett globalt företag engagerade i att hjälpa människor att ta kontroll över sitt välbefinnande, inte bara fysiskt utan även ekonomiskt. Med över 50 års erfarenhet och verksamhet i över 50 länder erbjuder vi den fördelen att den framgång du bygger tillsammans med vår familj kan överföras till kommande generationer.

Vårt uppdrag är att förbättra liv genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet och den bästa affärsmöjligheten i direktförsäljningsbranschen.

Sedan 1958 har vi erbjudit vitalitet och välbefinnande för hela familjen med våra NeoLife kosttillskott från fullvärdig kost, vetenskapligt utvecklade Nutriance hud- och hårvårdsprodukter och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter från Golden Home Care som belastar miljön minimalt.