Abata ger er Arbetstrygghet

Vi hjälper kunder till en trygg och säker arbetsplats. Våra största områden är Hot och våld samt HLR/Första hjälpen. Hot och våld-utbildningar har vi genomfört sedan 80-talet och HLR sedan 90-talet. Så vi har lång erfarenhet av dessa områden. Utbildningarna utvecklas hela tiden av erfarenhet och forskning.

Flera delar inom Hot och våld såsom, Riskbedömning, Handlings- och Krisplaner, översyn av fysiska miljön, handledning och säkerhetstänk/kultur erbjuder vi även som enskilda insatser för att trygga upp alla typer av arbetsplatser.

Inriktningen på våra insatser är riktade mot arbetsgruppen och individen.

Många kunder finns inom vård och omsorg både inom kommun och privata utförare. Dessa kompletteras av flera andra olika förvaltningar inom kommuner samt företag och butiker.

Våra HLR-och Första hjälpen utbildningar utgår från HLR-rådets riktlinjer. Vi är även återförsäljare till flera olika hjärtstartare och första hjälpen utrustning. Med detta kan vi ge er både på er arbetsplats och privat den kunskap och utrustning ni behöver för att kunna hjälpa till om en olycka skulle inträffa.

Abata står för Anders Bergström Arbetstrygghet. Arbetstrygghet är ett helhetsbegrepp för trygg, välmående, och motiverad personal.

Hos abata så möter ni Anders och Lotta

Anders Bergström Säkerhetscoach/Certifierad massör

Det är Anders som drivit företaget sedan 1989 och arbetar främst med Personsäkerhet och Friskvård. Det är också Anders ni träffar eller få prata med när ni kontaktar kontoret.
Epost anders@abata.se
Telefon 070-555 27 77

Lotta Klang Bergström
Instruktör i HLR och första hjälpen

Lotta ansvarar för HLR och Första hjälpen. Lotta är av HLR-rådet utbildad huvudinstruktör i HLR, D-HLR och Barn-HLR. Lotta är också instruktör i Första hjälpen.
Epost lotta@abata.se
Telefon 070-515 23 10